Kan ik u helpen?
0548-544677
Shopping bag Totaal: - € 0,00
veilig betalen
gratis verzending vanaf € 50,-
snelle levering
mogelijkheid van retour
Home >

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in.


ALGEMENE VOORWAARDEN

Bestellen

U kunt een bestelling plaatsen nadat u een keuze heeft gemaakt uit het assortiment kinderkleding. Hierna kiest u de maat en klikt u op bestellen. De kinderkleding wordt automatisch in de “shoppingbag” geplaatst. Indien u wilt weten welke artikelen reeds door u in de “shoppingbag” zijn geplaatst, dan klikt u op shoppingbag. Het is op dat moment mogelijk om eventuele wijzigingen in uw bestelling aan te brengen. Wanneer u uw bestelling daadwerkelijk wilt plaatsen, klikt u op volgende om uw persoonlijke gegevens achter te laten. Hierna komt u in het menu betalen.

Betalen

u kunt bij ons op twee manieren betalen:

LET OP: I.v.m. langere transactietijd, moet u rekening houden met een iets langere levertijd.

Le Thème streeft ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden.

Verzenden

Wij rekenen vanaf €50,- geen verzendkosten!

Voor bestellingen met een totaalbedrag tot € 50,- rekenen wij een bijdrage van € 3.95 per bestelling.

Verzenden naar het buitenland

Voor bestellingen vanuit het buitenland kunnen extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kunnen per land verschillen en worden na het plaatsen van de order in rekening gebracht.

De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na plaatsing van de bestelling.  Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 30 dagen te leveren wordt de klant daarover tijdig geïnformeerd en heeft hij het recht zijn bestelling kosteloos te annuleren.

Een bestelling wordt door ons niet verzonden indien deze niet compleet verzonden kan worden, tenzij hier overleg met de klant over heeft plaatsgevonden. Indien de bezorging hetzij door (tijdelijk) niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk binnen zeven (7) werkdagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Le Thème zal in dat geval voor terugbetaling zorg dragen.

Afwijkingen in kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen voorbehouden. Aangeboden goederen worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist.

Retouren

U heeft recht, de door u bestelde artikelen, binnen een termijn van 8 dagen na ontvangst, te ruilen of te retourneren met aangehecht kaartje in de originele verpakking en bon. De verzendkosten hiervan komen voor de rekening van de klant.  NIET gefrankeerde of ONVOLDOENDE gefrankeerde post word niet teruggenomen. Mochten er retourredenen zijn waar u als klant niets aan kunt doen, dan nemen wij uiteraard de gemaakte kosten voor onze rekening. Retourgoederen kunt u naar onderstaand adres sturen:

Le Thème
Haarstraat 48
7462 AR  RIJSSEN