Kan ik u helpen?
0548-544677
Shopping bag Totaal: - € 0,00
veilig betalen
gratis verzending vanaf € 50,-
snelle levering
mogelijkheid van retour
Home >

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in.


Betaalmogelijkheden bij Le Thème

Wij ondersteunen de volgende betaalwijzes.

Veilig betalen met iDEAL

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren. De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Meer informatie over iDEAL

Op www.ideal.nl vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op eBay, marktplaats.nl, dcp-shop.nl en in vele andere online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.

Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken op de website van PayPal. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening.

Nadat u uw PayPal-rekening heeft gemaakt, kunt u de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link Taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur te kiezen.

Meer informatie over PayPal

Op www.paypal.nl vind je meer informatie over het PayPal-betaalsysteem.

Vooruitbetaling

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan Le Thème. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niets extra.

Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag 1 tot enkele dagen onderweg zijn voordat het bij Le Thème wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra uw betaling bij ons binnen is zullen wij uw bestelling verzenden.

Bank : Rabobank
Rekeningnummer 34.73.61.099
IBAN NL34RABO0347361099
Naam van : Le Thème

Vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling.