Kan ik u helpen?
0548-544677
Shopping bag Totaal: - € 0,00
veilig betalen
gratis verzending vanaf € 50,-
snelle levering
mogelijkheid van retour
Home >

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in.


Ruilen of Retourneren

Kan ik een artikel ruilen of retourneren?

U kunt artikelen, die u heeft  besteld via onze webshop ruilen voor een ander artikel of terug sturen. Dit kan tot 8 dagen na ontvangst van uw aankopen.  Na 8 dagen verloopt het retourrecht.

Ruilen

U kunt het artikel dat u gekocht heeft ruilen bij ons voor een andere maat of voor een  ander artikel. De procedure is heel eenvoudig. U bestelt en betaalt het vervangende artikel en u stuurt het om te ruilen artikel terug naar onderstaand retouradres. Zodra wij uw retour hebben ontvangen zullen wij het geld op uw rekening overmaken. Vult u wel aub het gehele retourformulier in dat u bij uw bestelling vind.  

Retourneren

Artikelen die niet passen of  op een andere manier niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u tot 8 dagen na ontvangst aan ons retour sturen. Dit kan alleen als de kleding niet is gedragen (uitsluitend gepast) en er de originele kaartjes aan zitten. U dient het hele retourformulier in te vullen en dit bij uw bestelling te doen. U kunt het gefrankeerd sturen naar onderstaand retouradres. U ontvangt het bedrag van uw retour gestuurde artikel binnen enkele dagen op uw bankrekening.

Retouradres:

Le Thème
Haarstraat 48
7462 AR  RIJSSEN

Retourvoorwaarden:

Als aan al deze voorwaarden is voldaan zullen wij het bedraag aan u retourneren. Ongefrankeerde pakketjes zullen niet in behandeling worden genomen.